Nogomet

V Stožicah nova zelenica, prihaja Cristiano Ronaldo

Ljubljana, 21. 03. 2024 19.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Gašper Polanec
Komentarji
3

V Slovenijo prihaja nogometni superzvezdnik Ronaldo. S portugalsko reprezentanco se bo v torek v Stožicah pomeril s Kekovo izbrano vrsto, za to nogometno poslastico pa je čisto na novo pripravljena tudi zelenica. Niso še namreč povsem pozabljeni prizori iz lanske jeseni, ko so morali razmočeno igrišče na tekmi med Olimpijo in Lillom sušiti kar z brisačami. Kaj takega se ne bo več ponovilo, zagotavljajo organizatorji.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

medŠihtom
25. 03. 2024 11.23
+1
a jim je res pretežko neko panoramsko kuliso posnet z droni, znotraj in zunaj objekta, tako kot to naredijo vsi sosedje začenši z hrvati. aja pri nas raje ne, da se ne vidi razpadanja in "skromnosti" faliranega projekta lokalnih koruptantov tega nefunkcionalnega poddimenzioniranega zastarelega zmazka od športnega objekta. hrvati bi ob obisku marketinške ikone kot je CR naredili marketinško in reklamno akcijo brez primere in oglaševali na eurosportu svoj dogodek tako kot vedno, pri nas pa kažejo gomile zvite trave ki se na daleč vidi da je krivo položena, par lenih delavcev ki se leno premikajo in gazijo pesek, ter obvezna nepogrešljiva drama in jamranje okoli nestrokovnega vodenja vzdrževanja, beri bolezen trave, kaj s tem sporočajo, da je kužno stopit na to usmrajeno plesnivo bolno zelenico al kaj. hahaha, res neverjetna mojstrovina in pravlica, mojstrstvo promocije srb(ljub)ljane. takole pač ne bo šlo drugam kot v neizogiben propad. ni hlapček za vodenje.
borjac
24. 03. 2024 09.26
+1
Dragi moji , mar so Stožice na Malti ?? niso so v Ljubljani, MAR NIMATE 5 MINUT ČASA DA BI NAM POSTREGLI Z KAKŠNIMI NOVIMI FOTOGRAFIJAMI ??? ALI PREVEČ ZAHTEVAMO OD VAS.
zmerni pesimist
21. 03. 2024 20.36
-1
Maltežani nas bojo pa namahali